Tifogame

Wie wordt deze zomer dé voetbalkenner van de Gemeente Stabroek?

Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur en wordt het voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje. Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? De Gemeente Stabroek heeft alvast iets in petto voor al zijn handelaars en inwoners.

In samenwerking met Tifogame voorziet de Gemeente Stabroek namelijk een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor onze voetballiefhebbers.

Ga langs bij een deelnemende handelaar in de gemeente en neem gratis deel. Geef uw pronostiekcodes in op het platform. Maak kans op 1000 euro aan cadeaubonnen en schitterende prijzen. Deelnemen aan de pronostiek kan nog tot 11 juni 21u00, de dag dat het EK start voor de Rode Duivels en voor jouw pronostiek. Er kunnen vanaf dan geen nieuwe deelnemers meer meedoen met de pronostiek.  

Omdat de lokale economie van de gemeente hard getroffen werd door het coronavirus, lanceert het gemeentebestuur deze actie om de handelaars opnieuw een boost te geven en shoppen voor de inwoners opnieuw fun te maken. 

Verder zal er ook een overkoepelend klassement gemaakt worden waar er op zoek gegaan wordt naar dé voetbalkenner van Stabroek en dat gaat uiteraard gepaard met een mooie prijs!

Meer info:

Platform gemeente Stabroek

Download de folder

Download placemat uitslagen