EK Voetbalplatform voor lokale bedrijven met Tifogame

  • 25 maart 2021

Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur en wordt het voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje. Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? De Gemeente Stabroek heeft alvast iets in petto voor al zijn handelaars en inwoners.

In samenwerking met Tifogame voorziet de Gemeente Stabroek namelijk een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de gemeente. Omdat de lokale economie van de gemeente hard getroffen werd door het coronavirus, lanceert het gemeentebestuur deze actie om de lokale economie opnieuw een boost te geven en shoppen voor de inwoners opnieuw fun te maken. 

Elke handelaar kan zich online registeren voor de actie en zal gratis een gepersonaliseerde pronostiek ontvangen, met een eigen prijzenpot en een eigen klassement. Daarnaast zal de gemeente ook alle tools aanleveren aan de handelaars om van de actie een succes te maken zoals toffe posters en flyers en voor de horecazaken zelfs speciaal ontworpen placemats en bierviltjes. 

Schrijf je voor 3 mei 2021 in via het registratieformulier op het gemeentelijk platform van Tifogame.

Meer info: bijkomende vragen mogen overgemaakt worden aan info@tifogame.be

Download de folder