Gemeentelijk dienstverlening verstoord door Telenet werken

  • 16 september 2020

Door overkoppelingswerken van Telenet op de gewestweg N111 zal op 21-22-23 september de internetverbinding in de wijk centrum onderbroken worden, telkens tussen 8u00 en 16u30.

In de wijk centrum zijn ook de administratieve gebouwen van de gemeente Stabroek gevestigd en vermits Telenet onze internetdienst levert zal het gemeentebestuur slechts een onthaal en permanentie kunnen opnemen. Dit zal zo zijn op alle gemeentelijk sites aangezien de internetapparatuur van alle gemeentelijke diensten en sites aangestuurd worden door ofwel het gemeente of het administratief centrum. Nergens zullen documenten van webtoepassingen zoals het bevolkingsregister afgeleverd worden.

We willen onze bevolking waarschuwen dat er op 21-22-23 september geen afspraken zijn ingepland of worden aanvaard op het gemeentehuis en op andere locaties om attesten, uittreksel, akten en andere stukken aan te vragen. We kunnen enkel stukken afleveren die voor deze periode werden aangevraagd. Ook is ons e-mailverkeer getroffen, wij zullen 21-22-23 september geen e-mail kunnen ontvangen of versturen. 

Straten die getroffen worden door de werken van Telenet zijn: Abtsdreef-Begijnhof-Binnenpad-Binnenpadplein-Bos-Brouwersstraat-Burg. J.L. Van der Molenplein-Conservenweg-Dorpsstraat-Esdoornlaan-Geelvinckstraat-Kan. Van Tichelenlaan-Kerkendam-Kerkepad-Kleine Molenweg-Kommekensstraat-Laageind-Lijsterbeslaan-Magnolialaan-Meidoornlaan-Mispelaarlaan-Nieuwstraat-Papenweg--Parklaan-Picoloplein-Polderstraat-Sierkerslaan-Smoutakker-Torense Weg-Van De Wouwersteeg-Vossenpad-Werfken

De geïmpacteerde klanten van Telenet zijn deze week allen verwittigd via mail/GSM door hun provider.