Opvoedingspunt tijdens coronatijden

  • 31 maart 2020

Ondertussen zijn de Corona-maatregelen twee weken van kracht. Twee weken al zitten we in onze gezins-bubbel … .

We hopen dat dit mee kan zorgen voor meer verbinding, meer tijd voor elkaar, meer quality time, minder ‘de rush van elke dag’, … .

Maar bij veel mensen is het ook heel erg zoeken … . Er is misschien al veel verveling? Meer geruzie? Meer geregel?

We proberen met man en macht al onze jongleerballen boven te houden: het (thuis-)werk, het huiswerk, de opvoeding van de kinderen en onze relatie. Tegelijkertijd maken we ons zorgen over onze gezondheid en die van onze dierbaren die we niet mogen bezoeken. Het zijn uitzonderlijke tijden waar we nog nooit mee werden geconfronteerd.

Hoe biedt je dan structuur? En wat als dat helemaal niet lukt…? Hoe ga ik om met de angsten van mijn kinderen? En wat met die tiener die zijn vrienden/liefje mist.

Het is normaal dat het je als ouder allemaal weleens te veel wordt … . Ruzie met je kind, puber, partner kan ervoor zorgen dat je niet meer weet waar te beginnen. Of misschien ben je wel even het overzicht kwijt.

Wel, weet dan dat je nog steeds in de opvoedingswinkel en de opvoedingspunten terecht kan! Wij bieden je een luisterend oor, een tweede stem, een ruimere blik. Blijf niet zitten met je vragen maar contacteer ons anoniem, gratis en vrijblijvend. Alle mogelijke vragen zijn welkom.

Je kan ons elke werkdag bellen Brasschaat: 03/270 06 70 tussen 9u en 12u (of daarbuiten op afspraak) of mailen via info@opvoedingswinkelbrasschaat.be  of je kan een bericht sturen via onze facebookpagina (opvoedingswinkel Brasschaat-Hoogstraten-Zoersel),

Niet aarzelen, we zijn er voor jullie!