Stabroek zomert

logo stabroek zomertFotozoektocht

In het kader van “STABROEK ZOMERT” is er een fotozoektocht van ongeveer 25 kilometer uitgewerkt. Je kan deze gaan fietsen, wandelen, steppen, skaten,… van 1 juli tot en met 31 oktober 2020. Je krijgt een 40 foto’s. De opdracht bestaat er in om die plaatsen te vinden waar deze foto’s getrokken zijn.

In de zoektocht zijn er 3 lussen verwerkt in de 3 deelgemeenten: Hoevenen, Putte en Stabroek. Je kan deze kleinere tochten (tussen 3 en 5 kilometer) ook apart doen. Vertrekpunten zijn Frans Oomsplein (Hoevenen), Kasteel Ravenhof (Putte) en taverne De Neus (Stabroek). 

Aan de hand van de antwoorden en de schiftingsvraag kunnen er 6 prijzen worden gewonnen: 1 voor de winnaars van elke lus en 1 voor de eerste 3 correcte inzendingen van de volledige trip. De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de nieuwjaarsreceptie, begin 2021. Kinderen onder de 12 jaar kunnen deelnemen aan 1 of meerdere lussen. Volwassenen en +12 jarigen kunnen enkel de volledige fotozoektocht oplossen.

Antwoordformulieren mag je in de brievenbus steken in het administratief centrum (Dorpsstraat 45 in Stabroek). De formulieren moeten binnen zijn vóór 1 november.

Download de fotozoektocht (klik op de illustratie)

fotozoektocht

Er zijn een beperkt aantal afgedrukte exemplaren ter beschikking vanaf het weekend van 4, 5 en 6 juli op volgende locaties:

  • Café ’t Uveltje, Markt 2 in Hoevenen
  • ’t Koetshuis, Oud Broek 2 in Putte
  • De Neus, Hoogeind 85 in Stabroek
  • Chalet sportcentrum 
  • Sociaal Huis, Kerkstraat 35 in Hoevenen
  • Administratief Centrum, Dorpsstraat 45 in Stabroek

 

 

Stabroekzomert Vrije Tijd